Lad os stå for din asbestsanering

Stor ekspertise inden for asbestsanering

I mange ældre bygninger er asbest anvendt i isoleringsmaterialet i bl.a. vægge, lofter og tag. I dag ved vi, hvor farligt et materiale det er - også når det skal bortskaffes. Under nedbrydning udleder asbest sundhedsfarligt støv, og derfor er det vigtigt, at bortskaffelsen sker korrekt.

Ved NKR Gruppen har vi 40 års erfaring med totalnedrivning af bygninger, hvilket har givet os stor ekspertise inden for asbestsanering. Alle vores medarbejdere har den fornødne uddannelse og ved, hvordan fjernelse af asbest, nedtagning af asbesttag og bortskaffelse af asbestplader foretages korrekt. Du kan derfor trygt overlade asbestsanering til os.

Vi foretager asbestsanering til fordelagtige priser i Glostrup, København og på hele Sjælland. Hvis du leder af nogen, der kan foretage fjernelse af asbest med sikker bortskaffelse, er vi således det helt rigtige firma for dig.​

Vi har fokus på gældende krav og regler

Vi prioriterer vores medarbejderes og kunders sundhed højest. Derfor sørger vi for, at alle lovmæssige krav og forholdsregler altid er opfyldt, og at vi bruger af de korrekte værnemidler til fjernelse af asbest isolering. Således er alle godt beskyttet.

Miljø og bæredygtighed ligger os ligeledes meget på sinde, og normalt genanvender vi materialer fra nedrivninger. Ved asbestsanering bliver materialerne dog aldrig genanvendt. I stedet bortskaffes de totalt, da sundhedsrisikoen er for stor.

Kontakt os for en snak om fjernelse af asbest

Vi tilbyder asbestsanering og miljøsanering af både hus og bygninger. Vil du vide mere? Kontakt os gerne for en uforpligtende snak og en god pris på fjernelse af asbest i din bygning.​

Kontakt

tlf +45 70 27 45 15

mail nedriv@nkr-as.dk

CVR​: 31174171

NKR GRUPPEN ApS

maps Naverland 2, ​2600 Gl​ostrup

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

Sociale medier

linkedin-(1)