Lad os stå for din asbestsanering

Vi foretager asbestsanering til fordelagtige priser på hele Sjælland, især i Glostrup og København.

Stor ekspertise inden for asbestsanering

I mange ældre bygninger er asbest anvendt i isoleringsmaterialet i bl.a. vægge, lofter og tage. I dag ved vi, hvor farligt et materiale det er - også når det skal bortskaffes. Under nedbrydning udleder asbest sundhedsfarligt støv, og derfor er det vigtigt, at bortskaffelsen sker korrekt.

Ved NKR Gruppen har vi 40 års erfaring med totalnedrivning af bygninger, hvilket har givet os stor ekspertise inden for asbestsanering. Alle vores medarbejdere har den fornødne uddannelse og ved, hvordan bortskaffelsen foretages korrekt. Du kan derfor trygt overlade asbestsanering til os.

Vi foretager asbestsanering til fordelagtige priser i Glostrup, København og på hele Sjælland.

Vi har fokus på gældende krav og regler

Vi prioriterer vores medarbejderes og kunders sundhed højst. Derfor sørger vi for, at alle lovmæssige krav og forholdsregler altid er opfyldt samt at brug af de korrekte værnemidler. Således er alle godt beskyttet.

Miljø og bæredygtighed ligger os ligeledes meget på sinde, og normalt genanvender vi materialer fra nedrivninger. Ved asbestsanering bliver materialerne dog aldrig genanvendt. I stedet bortskaffes de totalt, da sundhedsrisikoen er for stor.

Kontakt os for en uforpligtende snak

Vi tilbyder asbestsanering og miljøsanering af både hus og bygninger. Vil du vide mere? Kontakt os gerne for en uforpligtende snak og en god pris.

Kontakt

tlf40 59 94 00

mail nedriv@nkr-as.dk

CVR​: 31174171

NKR GRUPPEN ApS

maps Naverland 2, ​2600 Gl​ostrup

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

Sociale medier

linkedin-(1)