Miljø & Kvalitet

Vi arbejder konstant på at opfylde vores voksende kundesegment, hvor kvalitet er afgørende for kundetilfredshed.

NKR Gruppen stræber altid efter at arbejde i henhold til miljø- og kvalitetsstyringssystemer, som sikrer en effektiv arbejdsproces mellem parterne. Vi stræber også efter at øge vores nuværende genanvendelsesfaktor, som ligger på 98 % om året. Selvfølgelig søger vi altid at minimere de miljømæssige fodaftryk forbundet med vores opgaver. Vi arbejder konstant på at opfylde vores voksende kundesegment, hvor kvalitet er afgørende for kundetilfredshed.

I vores nedrivningsprojekter udarbejdes der altid en arbejdsplan for miljø og kvalitet og når arbejdet er udført, vil vi til slut aflevere et samlet materiale over sagen til vores kunder.

Lige siden virksomhedens start har genbrug og grønne løsninger været en del af selskabets DNA. NKR Gruppen var således et af de første nedrivningsfirmaer i Danmark, der begyndte at knuse og genanvende byggematerialer som tegl og beton.

Gruppen har ligeledes udviklet og drevet selskaber med unikke genanvendelsesmetoder udsprunget af arbejdet med de mange affalds-fraktioner, der opstår i nedrivning. Knusning og genanvendelse af gips og tagpap i nye produkter er eksempler på sådanne nye metoder og forretningsområder udviklet af NKR Gruppen. Genbrug af tagpap kan give en CO2 reduktion på over 1 ton CO2 pr. ton tagpap, der genanvendes. Læs mere om vores arbejde med fraktionen tagpap her.

Med vores innovative og unikke koncepter er vi med til at begrænse affaldsmængden, bidrage til den cirkulære økonomi og reducere CO2-udledningen ved at genbruge fremfor at bruge nye materialer. I nedrivningsbranchen er vi således helt i top hvad angår bæredygtig nedrivning og grønne løsninger.

Kontakt os i NKR Gruppen

​For mere information om, hvordan vi sikrer højeste kvalitet og bedste miljøhåndtering, kontakt os på ​nedriv@nkr-as.dk ​eller ring på +45 70 27 45 15

Kontakt

tlf +45 70 27 45 15

mail nedriv@nkr-as.dk

CVR​: 31174171

NKR GRUPPEN ApS

maps Naverland 2, ​2600 Gl​ostrup

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

Sociale medier

linkedin-(1)