Firma med mange års erfaring i nedbrydning

Med 40 års erfaring, har vi styr på, hvordan nedbrydning skal klares,
​og vi gør det altid til en skarp pris.

Grundig og professionel i store nedrivningssager

Nedbrydning af alle typer bygninger og industrielle anlæg er en smal sag for os ved NKR Gruppen, uanset om det gælder total- eller delvisnedrivning af fabriksbygninger, store bygninger i ejendomsbranchen, industrielle anlæg eller værker.

Med 40 års erfaring, har vi styr på, hvordan nedbrydning, demontering og nedrivning af bygninger skal klares, og vi gør det altid til en skarp pris.

Som medlem af de relevante foreninger i både Danmark og Sverige holder vores kompetente medarbejdere sig opdateret på alle gældende love og regler inden for nedrivning, og vi sørger selvfølgelig for, at alle sikkerhedskrav overholdes.

Vi har adresse i Glostrup og tager gerne til København og resten af Sjælland for at varetage nedbrydningsopgaver.

Nedbrydning med fokus på bæredygtighed

Klimaet er en prioritet for os, og vi ønsker at begrænse vores klimaaftryk mest muligt. Derfor laver vi altid en grundig plan, inden vi påbegynder arbejdet.

Bortskaffelsen af materialerne fra nedbrydning sker på lovlig og miljøvenlig vis, hvorefter vi genanvender dem. Faktisk arbejder vi med en genanvendelsesgrad på hele 98 %.

Kontakt os for nedbrydning i dag

Skal vores nedbrydningsfirma stå for jeres projekt, så kontakt os allerede i dag for en snak og et uforpligtende tilbud. Vi giver også gerne gode priser på nedrivning af hus og fjernelse af asbest.

Kontakt

tlf +45 70 27 45 15

mail nedriv@nkr-as.dk

CVR​: 31174171

NKR GRUPPEN ApS

maps Naverland 2, ​2600 Gl​ostrup

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

Sociale medier

linkedin-(1)