Om NKR GRUPPEN

NKR Gruppens hovedkontor er placeret i Glostrup, DK.

Vores entreprenørvirksomhed udfører nedrivningsopgaver i hele landet og er en videreudvikling af moderselskabet NKR Demolition Group, som under Karsten Rasmussens ledelse i 40 år har udviklet sig til at være markedsledende indenfor nedrivning- og genanvendelse. Vi udfører forskellige opgaver – alt fra nedrivning af fabriksbygninger, til helt eller delvis nedrivning af anlæg og værker – over hele landet med topmoderne udstyr og kompetente medarbejdere med omfattende ekspertise og erfaring.

NKR er en international gruppe, der har arbejdet i hele Nordeuropa. De senere år har fokus været på Skandinavien og det skandinaviske marked, dvs. vi har store projekter i Sverige og Norge, hvor vi nedriver alt fra busterminaler, gamle erhvervsbygninger, mineanlæg og atomkraftværker. Læs mere om vores svenske projekter hos vores søsterselskab NKR Demolition Group Sweden.

Miljø og klima er nøgleord i vores arbejde

Lige siden virksomhedens start har genbrug og grønne løsninger været en del af selskabets DNA. NKR Gruppen var således et af de første nedrivningsfirmaer i Danmark, der begyndte at knuse og genanvende byggematerialer som tegl og beton. Og i dag ligger vores genanvendelsesprocent på 98 % om året.

Ligeledes står NKR Gruppen bag udviklingen af innovative koncepter indenfor genanvendelse af byggematerialer.

Miljø og klima står højt på vores dagsorden og med vores mangeårige erfaring med selektiv nedrivning sikrer vi den højeste genanvendelsesprocent og dermed materialer til genanvendelse i nyt bæredygtigt byggeri.

Læs mere her.

Vores grundlæggende politik og visioner er:

  • Vi ønsker at udvikle genbrugs- og nedrivningsmetoder, så mennesker og miljø skånes så vidt som muligt.
  • Vi ønsker at fastholde og udvikle et kvalificeret personale og være den bedste leder for vores kunder og medarbejdere i branchen.
  • ​Vi ønsker at fastholde og udvikle vores førende position på det skandinaviske marked.
  • ​Vi stræber efter at arbejde for miljøet og ifølge alle eksisterende love og regler.​

Få et godt tilbud på dit næste nedrivningsprojekt

Hvis du heller ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten i dit næste nedrivningsprojekt, men samtidigt ønsker arbejdet udført til en fornuftig pris, så kontakt os i dag.

Når vi modtager din opgave, besigtiger vi den og udregner et godt, uforpligtende tilbud, i overensstemmelse med dine ønsker.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Henvendelser besvares inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

tlf +45 70 27 45 15

mail nedriv@nkr-as.dk

CVR​: 31174171

NKR GRUPPEN ApS

maps Naverland 2, ​2600 Gl​ostrup

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

Sociale medier

linkedin-(1)