Vi sørger for professionel miljøsanering

Vi tilbyder professionel miljøsanering af bygninger med skadelige materialer
​til fordelagtige priser i København, Glostrup og på resten af Sjælland.

Firma med stor erfaring inden for miljøsanering

Nedrivning af ældre bygninger, der ikke længere lever op til de foreskrevne krav, er en kompliceret opgave. Bygningernes materialer er særdeles usunde for helbred og miljø - det drejer sig f.eks. om PCB, Klorerede paraffiner, asbest og bly.

Med 40 års erfaring inden for totalnedrivning, ved vi hos NKR Gruppen, hvordan sådanne materialer skal håndteres, så de ikke udgør en sundheds- og miljøskadelig trussel. Vi følger naturligvis altid de gældende love og regler på området.

Vi tilbyder professionel miljøsanering af bygninger med skadelige materialer til fordelagtige priser i København, Glostrup og på resten af Sjælland.

Effektiv bortskaffelse af sundhedsskadelige materialer

Fordi vi bekymrer os om klimaet, genanvender vi normalt materialerne fra de sager, vi står for. Det gør vi dog ikke ved en miljøsanering. Miljø- og sundhedsrisikoen er for stor, hvilket nødvendiggør en total bortskaffelse af materialerne, så de aldrig genanvendes i nye byggerier.
​Vi er godt rustet til miljøsanering, og bortskaffelsen foregår selvfølgelig altid på korrekt vis.

Kontakt os for miljøsanering allerede i dag

Vil du vide mere om vores arbejde med miljøsanering, er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak og pris. Vi rykker også gerne ud til miljøscreening af både hus og større bygninger.

Kontakt

tlf +45 70 27 45 15

mail nedriv@nkr-as.dk

CVR​: 31174171

NKR GRUPPEN ApS

maps Naverland 2, ​2600 Gl​ostrup

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

Sociale medier

linkedin-(1)