PCB-sanering udføres

PCB dækker over en gruppe af flere kemiske stoffer.

Professionel sanering af bygninger

NKR Gruppen står til rådighed til PCB-sanering samt sanering af bygninger, der indeholder andre farlige materialer, herunder fx asbest, klorerede paraffiner og bly.

PCB-sanering er nødvendigt, da PCB har vist sig at være et sundhedsskadeligt byggemateriale. Der skal derfor også tages bestemte forholdsregler, når man bortskaffer dette.

Vi udfører PCB-sanering af bygninger i Glostrup, København og på hele Sjælland, og altid efter gældende regler og love.

Effektiv bortskaffelse af PCB

PCB dækker over en gruppe af flere kemiske stoffer. Disse har ofte været brugt til at blødgøre materialer som fuger, maling og termoruder. Disse kemiske stoffer er yderst giftige og har en negativ effekt på både miljø og sundhed.

PCB findes i ældre bygninger, der ikke lever op til nutidens krav, og PCB kan afgasse og dermed spredes gennem luften og skabe et usundt indeklima. Da disse stoffer er giftige og farlige, skal materiale, som indeholder det giftige stof, håndteres efter gældende lovgivning inden for området. Behandler man ikke materialet korrekt, kan man risikere at sprede forureningen og skade sin egen og andres sundhed. Man bør derfor være iført værnemidler, der beskytter mod disse stoffer.

PCB-sanering skal ske med omhu og effektiv afspærring og afskærmning for uberørte og åbne områder. Når der saneres, kan der opstå støv og afgasning af de giftige stoffer. Det er derfor vigtigt, at ingen uautoriserede personer kommer i kontakt med området, som skal være lukket helt af, så man undgår sundhedsmæssige problemer. Derudover skal alt materiel, der har været i berøring med giftstofferne afskaffes, da stofferne kan spredes let.

Udover PCB skal man også være opmærksom på asbest, bly og klorerede paraffiner, som ligeledes er skadelige byggematerialer, der ofte er anvendt i ældre bygninger.

Kontakt os og hør mere

For mere information er du velkommen til at kontakte os. Vi besvarer gerne dine spørgsmål om PCB-sanering, informerer om vores priser og snakker med dig om din konkrete sag. Herefter kan vi sende et tilbud med en god pris.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt

tlf +45 70 27 45 15

mail nedriv@nkr-as.dk

CVR​: 31174171

NKR GRUPPEN ApS

maps Naverland 2, ​2600 Gl​ostrup

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

Sociale medier

linkedin-(1)