Sikker og miljøvenlig nedrivning af bygninger

Vi fjerner din industribygning for dig

Har du en industribygning, et landbrugsbyggeri eller en ejendom, der skal rives ned på sikker og forsvarlig vis? Så kan vi ved NRK Gruppen ApS hjælpe dig med dit nedrivningsarbejde. Vi tilbyder professionel og sikker nedrivning af bygninger med fokus på genanvendelse af materialer og korrekt bortskaffelse af de materialer, der ikke kan genanvendes.

Vi har 40 års erfaring med nedrivningsarbejde og har derfor styr på, hvordan man forsvarligt står for industrinedrivning. Samtidig er vi velinformerede og -uddannede, og vi har således godt styr på alle gældende regler og love på området, der sikrer dit nedrivningsprojekt.

Vi tilbyder nedrivning af bygninger på hele Sjælland, herunder i København og Glostrup. Med vores hjælp bliver din gamle bygning forsvarligt fjernet, så dit nye byggeprojekt kan komme godt i gang.​

Nedrivning af bygninger af alle slags

Uanset om du ønsker nedrivning af landbrugsbygninger eller industrinedrivning, så kan vi klare det for dig. Vi har både erfaringen, kompetencerne og de moderne maskiner, der sørger for en professionel og sikker nedrivning.

Når du hyrer os til at stå for nedrivning af bygninger, tager vi os af din opgave fra start til slut. Det betyder også, at vi sørger for hensigtsmæssig bortskaffelse og genanvendelse af materialerne efter nedrivningen. Hvis din gamle bygning er installeret med asbestplader eller andre miljøskadelige materialer, tager vi os også af, at de bortskaffes korrekt og sikkert.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Hvis du ønsker en god pris på totalnedrivning af din industribygning, så er du meget velkommen til at kontakte os. Når du har fortalt os om din opgave med nedrivning af ejendom eller en anden bygning, så kommer vi gerne med et uforpligtende tilbud til dig. Med os får du nemt, hurtigt og sikkert fjernet din uønskede bygning.

Kontakt

tlf +45 70 27 45 15

mail nedriv@nkr-as.dk

CVR​: 31174171

NKR GRUPPEN ApS

maps Naverland 2, ​2600 Gl​ostrup

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

Sociale medier

linkedin-(1)