Professionel demontering udføres

Vi er markedsledende indenfor nedrivning og genanvendelse.

​NKR udfører altid demonteringen i henhold til foreskrevne miljø- og kvalitetssystemer​.​

NKR Gruppen til rådighed

Står du overfor et byggeprojekt, der indebærer demontering af gamle fabriksbygninger, værker eller industrianlæg fra grunden? Det kan fremstå som en omfattende og uoverskuelig opgave. Men med den rette ekspertise og professionelt udstyr er vejen ikke lang.

Vi tilbyder professionel og effektiv nedbrydning eller demontering af enhver slags for vores kunder i København og på hele Sjælland fra vores adresse i Glostrup. Vi har været i branchen i over 40 år og har derfor erfaring med at nedrive både bygninger og forskellige slags industrianlæg. Enhver opgave bliver udført med stor ekspertise, topmoderne udstyr og et hold af yderst kompetente medarbejdere, der ved, hvad de laver.
​​

Demontering af bygninger og industrielle anlæg

Vi udfører både nedrivning og nedskæring af maskin- og industrianlæg, fabriksbygninger og andre værker. Processen udføres altid med optimalt udstyr og med et fokus på sikkerhed. Vi har en hel maskinpark til rådighed, så vi kan udføre enhver form for demontering, lille som stor. Vores mobile knuseanlæg knuser op til 4.000 tons om dagen, og vores hydrauliske gravemaskiner har en kapacitet på 160 tons. Med en omfattende række af maskiner betyder det, at vi kan udføre demonteringen hurtigt og effektivt – og altid inden for den aftalte deadline.

Vi værner om miljøet og genanvender 98 %

Vi er markedsledende indenfor nedrivning og genanvendelse. Vores arbejdsgang vidner altid om en effektiv og sikker demontering. Samtidig vægter vi miljøet meget. Vi ved nemlig godt, at det er et emne, som vores kunder lægger stor vægt på. Til enhver opgave med demontering bliver der altid udarbejdet en arbejdsplan for kvalitet og miljø. På den måde får du den mest miljøvenlige demontering på markedet.

​Vi forsøger altid at minimere vores miljømæssige fodaftryk, når vores arbejdsopgaver udføres. En yderst vigtig proces er vores genanvendelse. Vi har en genanvendelsesfaktor på 98 %, som er én af de højeste på markedet. Vi arbejder alligevel stadig på at forbedre og optimere yderligere.

NKR udfører altid demonteringen i henhold til foreskrevne miljø- og kvalitetssystemer. Desuden er vi medlem af flere brancheforeninger som European Demolition Association. Dermed er vi altid opdateret på de seneste regler og godkendte metoder i branchen.

Kontakt os for yderligere information

Vil du vide mere om vores ydelser, eller har du spørgsmål til demontering? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi besvarer gerne alle spørgsmål og giver faglig sparring.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt

tlf +45 70 27 45 15

mail nedriv@nkr-as.dk

CVR​: 31174171

NKR GRUPPEN ApS

maps Naverland 2, ​2600 Gl​ostrup

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

Sociale medier

linkedin-(1)